Cruise vakantie

Cruise Griekse eilanden: vakantie op het water

Een cruise langs de Griekse eilanden is een ideale manier om in één vakantie veel van Griekenland te zien. Er zijn dan ook veel middellandse zee cruises die bijvoorbeeld Santorini, Mykonos, Kreta, Corfu, Piraeus en Athene combineren. Uiteraard doen veel cruises ook andere mooie bestemmingen in bijvoorbeeld Italië aan. Een mooie cruise hoeft tegenwoordig bovendien niet veel te kosten. We zetten de voordelen én het beste aanbod voor je op een rijtje.

Cruise ship in the caldera

Veel zien

Een cruisevakantie is een echte belevenis en een slimme manier om in korte tijd heel veel te zien. Terwijl jij geniet van een duik in het zwembad, een lekkere cocktail, een goede film en een heerlijk bed vaar je van de ene naar de andere prachtige bestemming. Veel cruises in de Middellandse Zee doen naast Griekenland bijvoorbeeld ook Italië, Albanië en Kroatië aan. Het enige wat jij hoeft te doen is: ontspannen.

Hotelcomfort op zee

Onderweg geniet je van het comfort van een luxe hotel, maar dan op zee. Dat betekent: mooie zwembaden en spa’s, heerlijke maaltijden en vorstelijke bedden. Je hoeft je aan boord van een cruiseschip geen moment te vervelen. En het mooiste is: terwijl jij je ontspant, verandert je omgeving. Mooi toch?

HAL Zaandam

Waar voor je geld

Veel mensen denken dat een cruise peperduur is. Maar dat valt reuze mee. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Maar bedenk bij het zien van de prijzen wel dat je niet meer elke avond de rekening van een restaurant hoeft af te rekenen. Geen dure excursies meer. En geen huurauto om mooie dingen te kunnen zien. Bij een cruise is dit allemaal inclusief. En dat scheelt!

Van 5 dagen tot 5 weken

De eerste aanbieder die we voor je bekijken is Cruisereizen.nl. Deze werkt samen met alle rederijen en heeft dan ook een groot aanbod Middellandse Zee cruises. Zo brengt het prachtige schip de MSC Poesia je van Venetië naar onder meer Mykonos en Pireaus. Of ontdek met de Norwegian Star de eilanden Corfu, Santorini en Mykonos. Deze en honderden andere combinaties – van 5 dagen tot meer dan 5 weken – vind je op de website.

Ervaren aanbieder

’s Nachts varen en overdag iedere keer weer een andere mooie bestemming ontdekken: TUI is een ervaren reisaanbieder en heeft een mooi aanbod van droomcruises op en rond de Middellandse Zee. Zo geniet je in acht dagen van Santorini, Mykonos, Athene en Olympia bijvoorbeeld. Het complete aanbod cruises van TUI vind je hier…

Weg met je bucketlist

Als je dit reisaanbod hebt bekeken, heb je vast en zeker een cruise gevonden die past bij jouw wensen en jouw budget. Misschien naar de Griekse eilanden, misschien wel verder. We hopen uiteraard dat je een fantastische vakantie hebt en dat je weer wat bestemmingen kunt schrappen van je bucketlist. Veel vaarplezier!